Witold Kepinski - 29 april 2020

Martijn Bertisen wordt country manager Google Nederland

Martijn Bertisen wordt country manager Google Nederland image

Google heeft de benoeming aangekondigd van Martijn Bertisen (41) als country director van Google in Nederland. Bertisen volgt Pim van der Feltz op in deze rol, die hij op 1 juli 2020 op zich neemt zo meldt Google Nederland in een blog.

Martijn Bertisen trad in 2007 voor het eerst in dienst bij Google in Londen en na snel door de organisatie te zijn gegaan, trad hij in 2015 toe tot het managementteam van Google UK als UK Sales Director. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor het leiden van het team dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van e-commerce-initiatieven en -strategieën in een groot portfolio van geavanceerde retail- en technologiepartners. V

Voordat hij bij Google kwam, werkte Martijn bij Dixons Carphone Plc, een van Europa's grootste gespecialiseerde elektronicazaken. Hij is geboren en getogen in het Limburgse dorp Jabeek, is afgestudeerd aan het European Business Programme aan de Hogeschool voor Economische Studies in Rotterdam en de Fachhochschule Münster en heeft een MA in International Business.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024