Witold Kepinski - 24 april 2020

Nutanix komt met speciaal partnerprogramma tijdens coronavirus pandemie

Nutanix komt met speciaal partnerprogramma tijdens coronavirus pandemie image

Nutanix, speler in enterprise cloud computing, presenteert het Nutanix Special Financial Assistance Program (NSFAP) waarmee het wereldwijd partners ondersteunt die proberen hun business draaiende te houden in een tijd dat er veel veranderingen plaatsvinden. Het NSFAP-programma biedt deelnemende partners verlengde betalingstermijnen om hen meer financiële flexibiliteit te geven. Daarnaast biedt Nutanix verbeterde financieringsmogelijkheden voor klanten via Nutanix Financial Solutions (NFS).

“Wij zien de enorme druk waar organisaties onder staan en zijn blij onze partners onmiddellijke ondersteuning te kunnen bieden door hun zorgen over de cashflow te verlichten en de financiële flexibiliteit te vergroten”, zegt Chris Kaddars, Executive Vice President, Worldwide Sales bij Nutanix. “We blijven de behoeften van onze community evalueren en ervoor zorgen dat onze partners en klanten over de juiste middelen beschikken om succesvol te kunnen zijn in het huidige klimaat.”

Organisaties zijn tegenwoordig enorm gefocust op het behouden van cashflows en het uitstellen van betalingen, terwijl ze hun bedrijf draaiende houden, de workforce behouden, en hun klanten ondersteunen. De NSFAP is bedoeld om partners liquiditeit te verschaffen en hen te voorzien van de financiële flexibiliteit die zij nodig hebben om hun organisatie en klanten te kunnen ondersteunen op basis van de specifieke behoeften van elke klant.

Binnen het programma valt onder andere dat:

Geautoriseerde Nutanix-resellers die deelnemen met onmiddellijke ingang in aanmerking komen voor verlengde betalingstermijnen, zonder additionele kosten.

Geautoriseerde Nutanix-reseller partners op hun beurt ook verlengde betalingstermijnen kunnen bieden aan hun klanten om verdere financiële flexibiliteit te ondersteunen.

Het programma beperkt beschikbaar is, tot 31 mei 2020, om klanten te helpen in deze tijden van ongekende economische onzekerheid. Reseller-partners kunnen contact opnemen met hun geautoriseerde Nutanix-distributiepartners om in aanmerking te komen voor NSFAP.

Ook klanten kunnen gebruikmaken van uitgebreide financiële oplossingen via de Nutanix customer financing organization, NFS, die is ontwikkeld om hun bedrijfscontinuïteit te ondersteunen. Hieronder valt uitstel van betalingen tot 180 dagen, betalingsplannen op maat, inruil van bestaande assets tegen contanten, en meer.

Ook investeert Nutanix in educatie en ontwikkeling van partners door hen gratis certificeringsexamens te bieden tot 31 juli 2020. Nutanix blijft daarnaast gratis cursussen en middelen bieden op het Nutanix Partner Portal en virtueel via field enablement-programma’s.

In een tijd waarin organisaties overal op zoek zijn naar manieren om snel en veilig thuiswerk-opties te bieden aan hun medewerkers, is Nutanix gefocust op het ondersteunen van klanten en partners door het versneld inzetten van de volgende programma’s:

Nutanix FastTrack for VDI stelt organisaties met een bestaande VDI-omgeving in staat snel duizenden werkers op afstand te onboarden, met snelle inzet van de infrastructuur die nodig is voor veilige, naadloze toegang tot zakelijke apps en desktops. Nutanix FastTrack for VDI omvat speciale incentives voor partners om hen te ondersteunen in de belangrijke rol die zij spelen bij de inzet van deze oplossingen.

Nutanix Work From Home Anywhere (WFA) omvat een gratis trial van Xi Frame voor 30 dagen, Nutanix’ Desktop as a Service-oplossing, die het voor IT beheerders mogelijk maakt een veilige virtuele remote applicatie- en desktop-omgeving op te zetten in slechts een paar uur tijd.

“Vandaag spelen IT-teams meer dan ooit een cruciale rol bij het onderhouden van processen op afstand”, zegt Christian Alvarez, VP, Americas Channel bij Nutanix. “Wij geloven in doen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat onze partners de nodige technologie en middelen hebben, zodat zij hun klanten kunnen blijven ondersteunen gedurende deze moeilijke tijd.”

Voor meer informatie over het Nutanix Special Financial Assistance Program voor partners, kijk op Nutanix Partner Portal. Voor meer informatie over onze verbeterde financieringsopties voor klanten, kijk op https://www.nutanix.com/company/financing. Voor meer informatie over hoe Nutanix omgaat met COVID-19, klik hier.