Witold Kepinski - 24 april 2020

ERP systemen opnieuw door IPL Advies geëvalueerd

ERP-systemen zijn heden ten dage niet meer weg te denken uit Productie en Groothandel. Een bedrijf kiest slechts eens in de 7 – 10 jaren een nieuw systeem. De markt van systemen en leveranciers is complex en dynamisch. Hoe maakt u de juiste keuze?

Systemen kunnen steeds meer, maar er zijn nog steeds relevante verschillen, in specialisatie, functionaliteit, beschikbaarheid in de cloud en de leverancier(s) die het implementeren. IPL verschaft u actueel inzicht en kan u ook assisteren bij de selectie en implementatie.

In de periode oktober 2019 – februari 2020 hebben de adviseurs van IPL 28 ERP-systemen geëvalueerd aan de hand van een diepgaande vragenlijst. In deze vragenlijst vindt u enerzijds de belangrijkste eisen die vanuit productie- en groothandelsbedrijven kunnen worden gesteld en anderzijds de moderne mogelijkheden die door de systemen worden geboden. In een sessie met de leverancier zijn de antwoorden steekproefsgewijs gecontroleerd.

Het resultaat is een meer dan 200 pagina’s tellend boek en een selectietool op erp-portal.nl, waarin u uw eisen kunt specificeren en kunt matchen met de mogelijkheden van de pakketten.

Voor meer informatie: https://erp-portal.nl