Zoom stelt Frank aan de Stegge aan als International Partner Marketing Manager

Frank aan de Stegge, Zoom

25-04-2020 | door: Witold Kepinski

Zoom stelt Frank aan de Stegge aan als International Partner Marketing Manager

Zoom, aanbieder van een online video communicatie platform, heeft Frank aan de Stegge aangesteld als International Partner Marketing Manager.

Aan de Stegge heeft inmiddels twintig jaar internationale ervaring in senior marketing functies bij verschillende IT-bedrijven. Eerder was hij bij Nutanix werkzaam als EMEA Head of OEM & Alliances Marketing. Daarvoor was hij werkzaam bij AppSense als Marketing Director Benelux en bij HP Software als corporate product marketeer en Product Marketing Director.

Frank aan de Stegge: “In mijn rol als International Partner Marketing Manager draait het allemaal om het aan de wereld tonen van de mogelijkheden van Zoom en het creëren van klantplezier. Het is op dit moment een ongekende tijd en ik geloof dat Zoom en zijn platform deel uitmaken van een veranderende dynamiek in onze samenleving die een hele reeks nieuwe kansen en realiteiten met zich meebrengt die cruciaal zijn voor hoe we werken, communiceren en met elkaar in contact komen. Ik ben trots om deel uit te maken van een bedrijf met een fantastische mensgerichte cultuur, geweldig leiderschap dat geeft om de individuen en zijn klanten en partners, evenals een missie en visie waar ik diep in geloof.”

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht