Redactie - 22 april 2020

Broad Horizon neemt Underlined over

Broad Horizon, aanbieder van IT-, data- en cloudoplossingen, neemt voor een onbekend bedrag Underlined over. Underlined is gespecialiseerd in datagedreven customer experience management. Met de overname wil Broad Horizon de diensten op het gebied van Data & AI verder uitbreiden.

Underlined, het bedrijf uit Den Bosch, heeft een softwareplatform ontwikkeld waarbij op basis van data inzichten, bedrijven besluiten kunnen nemen en hun klantervaringen kunnen optimaliseren. Met dit platform zorgen we ervoor dat we een totale oplossing kunnen bieden. Het samengaan met Broad Horizon biedt prachtige kansen om de Data Driven Customer Experience Management en artificial intelligence expertise te vergroten en te versnellen op de domeinen van Microsoft Azure en D365, de digitale transformatie en data science dienstverlening.

In de woorden van Theo van der Steen, directeur Underlined: “Ik ben er trots op dat, met het samengaan van Underlined en Broad Horizon en dochterbedrijf Cmotions, onze klanten en medewerkers een prachtige kans krijgen nog sneller uit te bouwen naar klantgedreven organisaties, op basis van een data gedreven aanpak die samenkomt in deze nieuwe samenwerking; waarde voor klanten en voor de eigen organisatie!”

Samen met het management van Cmotions, Kees Groenewoud en Tino Faulhaber, zal Theo van der Steen de nieuwe directie vormen voor de datadivisie van Broad Horizon en deze verder gaan vormgeven. “Ik zie uit naar de samenwerking met Underlined, met name vanwege de specialisatie op het gebied van customer experience management. Vanuit Cmotions hebben we ons gericht op data science en Underlined vormt met haar expertise een passende aanvulling. Hiermee kunnen we ons onderscheiden in de toepassing van artificial intelligence en machine learning op customer management in de Europese markt.” Kees Groenewoud, Cmotions.

Broad Horizon zet in op de digitale transformatie van haar klanten door het hele platform aan te bieden. Van data & AI, business applicaties, de moderne werkplek, cloud diensten, managed services en hosting.  En in deze tijden van het COVID-19 virus en de onzekere tijden in de markt en economie, is de digitale transformatie voor veel industrieën nog belangrijker geworden. Johan Taams (foto), CEO van Broad Horizon: “Met de overname van Underlined zetten we verder in op onze strategie om klanten te helpen bij hun digitale transformatie. We zien ook nu dat data nog crucialer is geworden in de bedrijfsvoering. Om daar goed op in te kunnen spelen en met klanten de juiste samenwerking aan te gaan, is de overname van Underlined een zeer goed aanvulling.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024