VMware schrapt VMworld San Francisco en Barcelona

16-04-2020 | door: Witold Kepinski

VMware schrapt VMworld San Francisco en Barcelona

VMware schrapt zijn VMworld conferenties in San Francisco en Barcelona voor dit jaar. VMware doet dit om bezoekers, klanten, partners en medewerkers te beschermen. VMworld wordt een digitaal event.

"Elk jaar kijken we ernaar uit om onze klanten, partners en werknemers van over de hele wereld te verwelkomen op onze première VMworld-evenementen voor sectorperspectief, onderwijs en netwerken met collega's", zegt Sanjay Poonen, chief operating officer, Customer Operations, VMware. "Hoewel we teleurgesteld zijn dat we dit jaar niet persoonlijk samen zullen zijn met onze gemeenschap, zijn we verheugd om VMworld te hosten als een wereldwijde digitale ervaring."

Als een digitaal evenement in de week van 28 september, zal VMworld 2020 Online deelname op afstand en samenwerking van overal ter wereld mogelijk maken. VMware doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het digitale evenement de VMworld-ervaring weerspiegelt die zo velen in de branche hebben leren kennen en waarderen, aldus VMware.

In dit nieuwe formaat kunnen bezoekers nog steeds horen over innovatieve nieuwe technologieoplossingen, perspectief van VMware-leidinggevenden, duiken in educatieve en technische inhoud en in gesprek gaan met experts in het hele ecosysteem van de industrie. VMware overweegt later dit najaar ook regionale, kleinere, fysieke bijeenkomsten te organiseren.

VMware zal de komende weken meer details geven over VMworld 2020 Online.

Terug naar nieuws overzicht