Witold Kepinski - 09 april 2020

VMware tweakt Virtual Cloud Network

VMware tweakt Virtual Cloud Network image

VMware kondigt nieuwe networking- en beveiligingsinnovaties rond zijn Virtual Cloud Network aan waarmee elke organisatie de public cloud-ervaring on-premises kan aanbieden. Met de VMware NSX-T 3.0 en VMware vRealize Network Insight 5.2 krijgen organisaties een nog hoger niveau van automatisering en inzicht in networking-functies die diensten omvatten van Layer 2 tot Layer 7 application firewall, load balancing en IDS/IPS-filtering aldus VMware.

Nieuwe innovaties voor het Virtual Cloud Network

Automatisering en vervanging van verouderde network- en beveiligingsinfrastructuur blijven de belangrijkste redenen voor adoptie van het Virtual Cloud Network. Tegenwoordig levert VMware nieuwe innovaties, met in gedachte dat het Virtual Cloud Network de enabler is voor het leveren van de public cloud-ervaring on premises.

Deze innovaties omvatten:

Public Cloud-ervaringen
Intrinsieke security
Full stack networking & security voor moderne applicaties
End-to-End inzicht en analytics
Networking voor Next-Generation Telco Clouds en 5G
Virtual Cloud Networking voor Azure Edge Zones

VMware heeft nu meer dan 15.000 Virtual Cloud Network-klanten, waaronder 89 van de Fortune 100 en acht van de top 10 Telco's. Dit aantal is sinds mei 2018 elk boekjaar met gemiddeld 50 procent gegroeid. De Virtual Cloud Network-oplossing van VMware is een integraal onderdeel van VMware Cloud Foundation, dat wordt aangeboden op alle grote hyperscale cloudproviders: AWS, Azure, Alibaba Cloud, Google Cloud, IBM Cloud en Oracle Cloud. Hierdoor kan VMware private clouds net zo efficiënt en wendbaar maken als public clouds waarbij het de bedrijfscontinuïteit optimaal ondersteunt aldus VMware.

Door: Witold Kepinski

 

 

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024