Paul de Goede wordt Channel Manager van Cohesity Benelux

Paul de Goede

07-04-2020 | door: Witold Kepinski

Paul de Goede wordt Channel Manager van Cohesity Benelux

Cohesity heeft de benoeming aangekondigd van Paul de Goede als channel manager voor België, Nederland en Luxemburg. Gevestigd in Den Haag, zal Paul verantwoordelijk zijn voor het versnellen van de acceptatie van de ontwrichtende software van het bedrijf die bedrijven in staat stelt een back-up te maken, te beheren en waarde te halen uit hun data in on-premise, cloud en edge-omgevingen.

Paul zal voornamelijk samenwerken met lokale distributiekanalen en resellerpartners om innovatieve datamanagement oplossingen te leveren aan bedrijven in België, Nederland en Luxemburg. Deze omvatten Tech Data in de Benelux en resellers, inclusief maar niet beperkt tot bedrijven als Data Management Professional (DMP), Proact, Computacenter en Dovilo.

Paul voegt zich bij Cohesity van Palo Alto Networks en is een gevestigde en ervaren figuur in de Europese IT-sector. Hij begon zijn carrière bij Getronics in 1988, voordat hij bijna vier jaar bij systeemintegrator Netcomm werkte, waar hij de verkoop voor het bedrijf stimuleerde. Hij begon zijn eigen bedrijf, Fibronics in 1993, voordat hij werd gepocheerd om de aanwezigheid van Cisco in Noord-Europa via kanalen en distributie te helpen vestigen, een rol waar hij zeven jaar lang van genoot.

Meer recentelijk zag een Paul gedurende 12 jaar bij Juniper Networks als senior channel manager de Paul het marktaandeel en de omzet van het netwerkbedrijf vergroten, terwijl het zijn kanaalbasis opbouwde en SE- en partnertopevenementen ontwikkelde. Evenzo ontwikkelde Paul in zijn meest recente rol bij Palo Alto Networks de bestaande partnerbasis en groeide deze naar verder succes.

Martin Gibbons, hoofd van het kanaal in EMEA voor Cohesity voegde toe: "Paul is een bekend gezicht voor de meeste mensen in het kanaal met een voorliefde voor technologie en netwerken met klanten en partners. Met meer dan 30 jaar ervaring in het opbouwen van leidende kanaalteams, is hij een geweldige aanvulling op ons team. Ik ben verheugd dat we onze capaciteiten met Paul in de markt hebben verbreed en het EMEA Cohesity Channel-team en de toewijding aan klanten en partners willen blijven versterken. "

De Goede: "Als je kijkt naar de belangrijkste problemen die bedrijven ondervinden met hun IT-omgeving, samen met de goed gedocumenteerde problemen van cyberveiligheid en gegevensbescherming, is het de uitdaging van siled data en het beschikbaar stellen van data om apps en services aan te drijven die zeer Cohesiteit helpt bij het oplossen van al deze problemen en meer, met de door software gedefinieerde technologie. Ik heb uit de eerste hand de snelle opkomst van Cohesiteit in Europa gezien, aangezien het datamanagement voor Europese bedrijven herdefinieert. Het is snel om te innoveren en deze uitdagingen aan te gaan. Ik vind het geweldig om in deze spannende tijd bij het bedrijf te komen. "

Naast zijn IT-carrière is Paul met zijn vrouw ook medeoprichter van Goodmans Gin en een historische ambachtelijke distilleerder. De Gin heeft een Double Gold-medaille ontvangen en wordt nu algemeen erkend als een van de beste gins ter wereld.

Terug naar nieuws overzicht