Digital Power breidt opnieuw uit met overname zusterbedrijf Maneros

07-04-2020 | door: Witold Kepinski

Digital Power breidt opnieuw uit met overname zusterbedrijf Maneros

Data consultancy bureau Digital Power uit Amsterdam neemt zusterbedrijf Maneros over. De specialist op het gebied van Data Science en -Engineering wordt volledig geïntegreerd. Eind 2018 nam Digital Power al een belang in Maneros. De organisaties gingen samen aan de slag om hun expertise op het gebied van Data Science en -Engineering uit te breiden. Zo pakten ze uitdagingen op dit gebied op voor verschillende organisaties zoals ASML, Ministerie van Buitenlandse Zaken, de NS en de Belastingdienst.

“Het Corona virus brengt grote uitdagingen en vraagt van veel organisaties zichzelf opnieuw uit te vinden”, vertelt CEO René de Boer. Al vóór deze crisis werd de overname van Maneros in gang gezet.” Maneros mede-oprichter Victor van den Broek: “Nu is de overname afgerond en kiezen we er bewust voor dit goede nieuws in deze tijden te delen. Samen staan we sterker.”

Digital Power en Maneros gaan samen verder als Digital Power. De consultants uit het Maneros team komen in dienst van Digital Power. Victor van den Broek gaat zich met name bezighouden met het vergroten van de Digital Power expertise op Data Science en -Engineering vlak. Zijn broer Marnix zal zich gaan focussen op de partnerorganisatie Cubonacci.

Tweede locatie in Den Bosch

De Boer: “Ondanks de huidige ontwikkelingen in de markt door het Corona virus, gaat het goed met onze organisatie.” Normaal gesproken werken de data consultants van Digital Power veel bij de klant op locatie. “We blijven onze klanten op afstand de service bieden die ze van ons gewend zijn.” Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een tweede locatie in Den Bosch. De Boer sluit af: “We kijken ernaar uit om ook vanuit het Zuiden vóór en mét onze klanten te werken.

De Digital Power groep

De Digital Power groep bestaat nu uit vier bedrijven. Begin 2019 sloot machine learning startup Cubonacci zich aan bij Digital Power. Toen we in december 2019 ons voormalige moederbedrijf Adversitement overnamen en integreerden, volgden ook haar technologische dochters Datastreams en Actuals. Hiermee kunnen we als datapartner ook technologie op het gebied van machine learning lifecycle management, data engineering en automatisering bieden.

Terug naar nieuws overzicht