Wouter Hoeffnagel - 03 april 2020

KnowBe4 en Agari slaan handen ineen in strijd tegen phishing

KnowBe4, aanbieder van een platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, gaat een nieuw partnerschap aan met Agari. Agari is leverancier van phishing defense-oplossingen voor bedrijven.

Dankzij dit nieuwe partnerschap krijgen security-experts zowel de beschikking over content voor phishing-trainingen als wetenschappelijk onderlegde phishing-verdedigingstechnieken. Daarnaast maakt de samenwerking tussen KnowBe4 en Agari nauwkeurige opsporing van en snelle besluitvorming over vermoedelijke phishing-activiteiten mogelijk. Dit resulteert in een gelaagde phishing-verdedigingsstrategie met effectieve handvatten voor bedrijven.

Realistischere phishing-simulaties

Rob Henly, directeur corporate development van KnowBe4, ziet voordelen in de samenwerking voor zowel KnowBe4 als Agari. Henly: “Ons partnerschap leidt tot realistischere phishing-simulaties en verbeterde trainingsoefeningen. Door het integreren van onze diensten hebben klanten van Agari en KnowBe4 toegang tot data die het phishing-landschap realistischer weergeven, waardoor ze social engineering-aanvallen beter kunnen bestrijden.”

“Agari en KnowBe4 vullen elkaar goed aan dankzij hun best-in-class oplossingen voor phishing-defense, -simulatie en -trainingen”, zegt Doug Jones, chief strategy officer van Agari. “Als gevolg van deze samenwerking kan KnowBe4’s simulatie- en trainingsplatform gebruikmaken van reacties op phishing-aanvallen vanuit Agari. Daarnaast zijn phishing-oplossingen van Agari verbeterd door inzichten in het gedrag van medewerkers wanneer zij worden geconfronteerd met een verdachte, en dus mogelijke phishing-e-mail. Al met al profiteren gezamenlijke klanten van zowel een vermindering in bedrijfsstoringen als menselijke fouten veroorzaakt door phishing-aanvallen.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024