Apple iWork updates voor iOS, iPadOS en MacOS
02-04-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Apple iWork updates voor iOS, iPadOS en MacOS

De Apple iWork-suite met productiviteitsapps - Pages, Numbers en Keynote - is nu bijgewerkt met nieuwe functies voor iOS, iPadOS en MacOS.

iWork-updates voor iPad

Updates maken optimaal gebruik van het trackpad en openen een geheel nieuwe manier om met documenten op de iPad te werken. Tekst schrijven en bewerken is nu makkelijker in Pages, het werken met meerdere objecten in Keynote is eenvoudiger, en de toegevoegde precisie maakt het werken met zelfs de grootste spreadsheets easy aldus Apple.

Extra nieuwe functies zijn onder meer nieuwe sjablonen in Pages en Keynote bij het maken van documenten. Tevens, voor het eerst in iWork, kunnen gebruikers een drop-cap toevoegen om een ??alinea te laten opvallen met een grote, decoratieve eerste letter. Samenwerking wordt ook eenvoudiger met ondersteuning voor het delen van iCloud-mappen en de mogelijkheid om gedeelde documenten offline te bewerken.

iWork-updates voor Mac

Updates bieden een verscheidenheid aan nieuwe functies om creativiteit te ontketenen, productiviteit te verbeteren en samenwerking te verbeteren. Een brede selectie van prachtige nieuwe sjablonen in Pages en Keynote geeft gebruikers een voorsprong bij het maken van prachtige documenten en voor het eerst in iWork kunnen gebruikers een drop-cap toevoegen om een alinea te laten opvallen met een grote, decoratieve eerste letter. Samenwerking wordt ook eenvoudiger dan ooit met ondersteuning voor het delen van iCloud-mappen en de mogelijkheid om gedeelde documenten offline te bewerken.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud