BT lanceert nieuwe adviesdiensten op het gebied van cybersecurity

31-03-2020 | door: Witold Kepinski

BT lanceert nieuwe adviesdiensten op het gebied van cybersecurity

BT lanceert de nieuwe Security Advisory Services en markeert daarmee een volgende stap in de voortdurende uitbreiding van haar cybersecurity-mogelijkheden. De nieuwe dienst biedt organisaties over de hele wereld begeleiding bij strategische beveiligingsactiviteiten. Hiermee voorziet het in de behoefte naar deskundige begeleiding, terwijl klanten navigeren door het hedendaagse complexe cyberbeveiligingslandschap.

Ongeveer 300 gespecialiseerde medewerkers vormen samen BT Security Advisory Services, onder leiding van Tris Morgan. Ze worden hierbij ondersteund door het bredere BT Securityteam. Dit team beschermt BT tegen 125.000 cyberaanvallen per maand en biedt beveiligingsoplossingen aan consumenten, overheden en bedrijven, waaronder enkele van 's werelds bekendste merken.

De nieuwe dienst helpt organisaties in alle fasen van het beveiligingstraject bij het beoordelen en testen van beveiligingsactiviteiten. Zo komen ze samen tot de oplossing die het best aansluit bij de behoeften van de organisatie - of dat nu vereist dat er een geheel nieuwe beveiligingsstrategie wordt ontwikkeld, of dat hun bescherming wordt opgeschroefd om de nieuwste bedreigingen en trends te bestrijden, aldus Kevin Brown, Managing Director van BT Security.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security