Epson breidt business portfolio uit
30-03-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Epson breidt business portfolio uit

Epson kondigt twee nieuwe, zakelijke A3-scanners: de Epson WorkForce DS-30000 en DS-32000. De nieuwe scannerreeks komt op een moment waarop 76% van de organisaties verwacht dat de digitalisering van papieren documenten tegen 2025 erg belangrijk zal zijn, volgens analistengroep Quocirca1. De nieuwe scanners bieden supersnelle beeldverwerking tot 90ppm (180ipm) en zijn flexibel genoeg om met uiteenlopende media te werken, waardoor ze het ideale toegangspunt vormen tot de digitale workflow van een organisatie.

De WorkForce DS-30000 en DS-32000 kunnen een zeer breed scala aan documenten scannen, van grote, gebonden documenten tot paspoorten, en beschikken over een reeks functionaliteiten die Epson-klanten als belangrijk aangaven. De efficiënte motoren en CIS-sensoren met lage interventie zorgen ervoor dat de nieuwe reeks zo weinig mogelijk energie verbruikt, terwijl geavanceerde functies zoals wrijvingsreductie, detectie van dubbele invoer en geavanceerde papierbeschermingssensoren voorkomen dat documenten beschadigd raken.

"Onze nieuwe reeks A3-scanners komt op een moment dat documentdigitalisatie steeds belangrijker wordt voor de compliance van organisaties en is ontworpen om naadloos in elke document-workflow te passen," zegt Steve King, manager productmarketing bij Epson Europe. "De DS-32000 heeft een instelbaar chassis en kan worden aangepast aan de taak. Hij werkt als een traditionele sheetfed-scanner in standaardmodus, maar kan ook plat worden neergelegd bij het verwerken van grotere volumes. De scanner kan zelfs worden opgevouwen als hij niet wordt gebruikt, waardoor veel ruimte kan worden bespaard in kleinere werkruimtes. Daarnaast zijn er de praktische aspecten, zoals een kleurentouchscreen en begeleide ondersteuning om de gebruiker te helpen bij schoonmaak en onderhoud. Hierdoor worden de uitvaltijd en het aantal serviceaanvragen drastisch gereduceerd."

De WorkForce DS-30000 en de DS-32000 zijn leverbaar vanaf 1 maart 2020 geleverd.

Terug naar nieuws overzicht