HP verbetert PC security met geavanceerde innovaties

30-03-2020 | door: Redactie

HP verbetert PC security met geavanceerde innovaties

HP heeft geavanceerde beveiligingsoplossingen aangekondigd om bedrijven en hun werknemers op afstand te voorzien van complete bescherming tegen bedreigingen. Het nieuwste beveiligingsaanbod bestaat uit de HP Pro Security Edition, HP Proactive Security en HP Sure Click Enterprise.

Veiligheidsdreigingen ontwikkelen zich continu en verstoren het dagelijkse bedrijfsleven. Nu steeds meer werknemers op afstand werken is het belangrijk bewust te zijn van het verhoogde risico dat thuiswerken met zich meebrengt. Meer dan 80% van de routers voor thuiskantoren zijn kwetsbaar voor potentiële cyberaanvallen.5 E-mails vormen ook een aanzienlijk risico voor organisaties, aangezien meer dan 90% van de pc-besmettingen wordt veroorzaakt door bijlagen6 en 96% van de beveiligingsinbreuken pas maanden later worden ontdekt.7

“Vandaag de dag is de PC relevanter dan ooit en daarom is beveiliging is een essentieel aandachtspunt. Gezien de toename in risico’s is er grote behoefte aan beveiligingsoplossingen die bijdragen aan bescherming, detectie en herstel", aldus Alex Cho, President, Personal Systems, HP Inc. "HP’s nieuwste aanbod biedt een unieke combinatie van cloud-, AI- en hardwarematige beveiligingstechnologieën voor ieder segment; van groeiende bedrijven tot multinationals. Met deze technologieën kunnen omgevingen beter worden beschermd en evoluerende cybersecurity-dreigingen worden tegengegaan.”

HP Pro Security voor het MKB

HP breidt het ingebouwde hardwarematige beveiligingspakket voor pc's uit en richt zich op een eenvoudige en krachtige beveiliging op enterprise-niveau voor kleine en middelgrote ondernemingen. HP Pro Security Edition is 's werelds meest geavanceerde applicatie-isolatie en deep learning eindpuntbeveiliging op Windows 10-pc's5, en levert beveiliging op bedrijfsniveau voor MKB-klanten. De beveiligingssuite bevat HP Sure Sense Pro6, een deep learning AI-gebaseerde beschermingsoplossing, en HP Sure Click Pro, die isolatiebescherming biedt voor de browser, bestanden en applicaties.

De geavanceerde versies van HP Sure Click en HP Sure Sense zijn een krachtige combinatie, aangedreven door een deep learning cloud die constant is verbonden, de software bijwerkt, bedreigingen isoleert en de gezondheid van de applicatie bewaakt. Dit biedt complete bescherming voor talloze bedreigingen, afkomstig van verschillende vectoren en uitgevoerd via verschillende soorten malware. Deze volledige oplossing biedt bescherming tegen alle bekende en onbekende cyberaanvallen en bestrijdt dreigingen die de traditionele antivirusoplossingen niet opvangen.

Beheerde beveiligingsdienst voor middelgrote bedrijven

HP Proactive Security HP Proactive Security is 's werelds meest geavanceerde eindpuntbeveiligingsdienst. Door te kiezen voor een ‘protection-first’ benadering helpt de dienst kleine en middelgrote bedrijven zich te verdedigen tegen cyberaanvallen, zonder het gebruikersgedrag te veranderen of de IT-werklast te verhogen. De service levert geavanceerde bescherming die wordt gemonitord en beheerd door ervaren HP cybersecurity-experts. Bedrijfsgegevens en -apparaten worden beveiligd met meerdere lagen van proactieve bescherming, waarbij geavanceerde deep learning en isolatietechnologieën worden toegepast om eindpunten te beschermen en risico's te verminderen.

Deze beheerde serviceoplossing biedt een holistisch overzicht van de beschermingsstatus van apparaten en geeft gedetailleerde inzichten in geblokkeerde aanvallen, toegankelijk via HP TechPulse vanaf een eenvoudig dashboard. Bedrijven worden hierdoor gerustgesteld en medewerkers hebben de mogelijkheid om op veilig op afstand te werken.

Beschikbaarheid

HP Pro Security Edition is naar verwachting beschikbaar op geselecteerde HP Elite PC’s die in de zomer van 2020 gekocht worden.

HP Proactive Security is nu beschikbaar voor bepaalde klanten in pilotvorm en zal naar verwachting in april 2020 wereldwijd beschikbaar zijn voor klanten en partners.

HP Sure Click Enterprise is naar verwachting in mei 2020 beschikbaar.

HP Sure Click Pro wordt tot 30 september 2020 gratis aangeboden om te downloaden op HP en niet-HP apparaten.

Terug naar nieuws overzicht
Security