Bescherm en beveilig bedrijfsdata bij thuiswerken

29-03-2020

Bescherm en beveilig bedrijfsdata bij thuiswerken
(02-04-2020)

Vanwege de toename van het aantal thuiswerkers zien we het aantal Microsoft Teams gebruikers en gebruikers die het bedrijfsnetwerk benaderen vanaf mobiele telefoons en andere mobiele apparatuur flink stijgen. Door deze snelle ontwikkeling wordt soms vergeten dat bedrijfsdata op deze devices ook beschermd moet worden.

Leer in een webinar op 2 april hoe u de beveiliging en bescherming van bedrijfsdata kunt aanscherpen, zeker nu uw medewerkers op afstand werken. Het is niet aannemelijk dat cybercriminelen gaan stilzitten tijdens deze moeilijke tijden. Uw medewerkers worden meer en meer een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen.

Oplossingen voor back-up en bescherming van Carbonite (voor onder andere Microsoft Office 365-gegevens en laptops, smartphones en/of andere mobiele apparatuur) in combinatie met Webroot cyberbeveiliging-oplossingen bieden een robuuste cloudgebaseerde combinatie die bedreigingen in realtime identificeert en helpt om bedrijven te beveiligen en te beschermen, waar ze ook zijn verbonden. Samen zullen we de cyberbestendigheid versterken door bedrijven van elke omvang te voorzien van robuuste bedrijfsdatabescherming en gegevensherstel. Wij laten u zien hoe de twee producten samenkomen en geven u tips om de beveiliging van uw bedrijfsdata aan te scherpen. Leer hoe u uw bedrijfsdata beschermt door middel van beveiligingsbewustzijn-training tot real-time bescherming en herstel van uw bedrijfsgegevens, allemaal van één leverancier.

Gepresenteerd door Rob Sanders, Pre-Sales Engineer voor Midden-Europa bij OpenText. Rob is in 2019 bij Carbonite in dienst getreden om een carrière van 20+ jaar voort te zetten die zich richt op end-user computing en de productiviteit van medewerkers bij bedrijven, in rollen variërend van sales engineering, technische enablement en productmarketing. Bij Carbonite is Rob pre-sales engineer voor Midden-Europa en treedt op als expert op het gebied van cyber resilience, endpoint protection en content collaboration.

Schrijf u nu in

Terug naar nieuws overzicht
Security