Xerox koopt printing services specialisten Altodigital en ITEC Connect
27-03-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Xerox koopt printing services specialisten Altodigital en ITEC Connect

Xerox koopt voor een onbekend bedrag de Britse printing services specialisten Altodigital en ITEC Connect.

"We ondersteunen kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een moderne werkervaring door middel van twee overnames in het VK", zegt Xavier Heiss, EVP en president van EMEA Operations, Xerox. "Altodigital en ITEC zijn beide leiders in managed print services en specialisten in IT services, een gebied waarin Xerox snel uitbreidt met nieuwe aanbiedingen."

Beide acquisities zijn door de overheid goedgekeurd. De voorwaarden van de transacties zijn niet bekendgemaakt. Dit is de derde acquisitie die zich dit jaar op de snelgroeiende MKB-markt richt. In januari kondigde Xerox de aankoop aan van Arena Group , dat kantoortechnologie, software, oplossingen en diensten levert.

"Altodigital gaat met Xerox mee op zijn ongelooflijke reis, aangezien het een digital-first transformatie ondergaat en investeert in klantgerichte innovatie", zegt James Abrahart, CEO en eigenaar van Altodigital. "We delen de visie van Xerox om het aanbod van diensten en technologieën voor het MKB uit te breiden, wat een moderne werkervaring vereist."

"Onze ambitie is om de nieuwste innovatie en technologie te leveren om bedrijven te helpen slimmer te werken", zegt Nick Orme, CEO van ITEC Connect. "Samen met Xerox bevinden we ons in een uitstekende positie om werkplekoplossingen aan te bieden die evolueren en MKB's ondersteunen terwijl ze op zoek zijn naar groei."

Terug naar nieuws overzicht