Twenty2x en Hannover Messe definitief afgelast

26-03-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Twenty2x en Hannover Messe definitief afgelast

Twenty2x, de opvolger van de CeBIT, gaat in verband met het coronavirus definitief niet door. Ook de Hannover Messe is afgelast.

Twenty2x stond voor medio juni op de planning. Uitgebreide reisbeperkingen, verboden op groepsbijeenkomsten en avondklokken maken het volgende Deutsche Messe onmogelijk de beurs te organiseren. De eerst volgende editie vindt plaats van 9 tot en met 11 maart 2021.

Hannover Messe

Ook de Hannover Messe gaat niet door. De beurs voor industriële technologie stond oorspronkelijk voor 20 tot en met 24 april op de planning. De organisatie zag zich enkele weken geleden al genoodzaakt het event te verplaatsen naar de week van 13 juli. Nu meldt Deutsche Messe definitief een streep voor de Hannover Messe te zetten.

 

"Gezien de huidige dynamische ontwikkelingen rondom Covid-19 en de uitgebreide restricties op het publieke en economische leven, kan Hannover Messe dit jaar niet plaatsvonden", aldus Dr. Jochen Köckler, bestuursvoorzitter van Deutsche Messe. Köckler benadrukt dat exposanten, partners en het team achter Hannover Messe alles hebben gedaan om de beurs doorgang te laten vinden. De volgende editie staat voor april 2021 op de planning.

Terug naar nieuws overzicht