Palo Alto Networks voegt nieuwe functies toe aan Prisma Cloud

26-03-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Palo Alto Networks voegt nieuwe functies toe aan Prisma Cloud

Palo Alto Networks kondigt nieuwe functies aan voor zijn Cloud Native Security Platform (CNSP) Prisma Cloud. Het gaat onder meer om functies voor het scannen van Infrastructure als Code (IaC), centraal beheer van het CI/CD-beleid en het scannen van Amazon Machine Image (AMI).

Nieuwe functies zijn onder meer:

  • Scannen van IaC: hiermee kun je IaC-sjablonen scannen met out-of-the-box en aanpasbaar beleid voor onveilige configuraties. Klanten weten hierdoor zeker dat hun cloud-native applicaties en workloads veilig zijn.
  • Centraal beheer van CI/CD-beleid: stel beleidsregels op voor continue integratie en continue levering-workflows rechtstreeks vanuit het Prisma Cloud-dashboard. Dit vereenvoudigt cloud-native beveiliging en consolideert cloudrisicobeheer.
  • Scannen van AMI: scan naar beveiligingsproblemen in AMI's voordat ze worden geïmplementeerd. Dit stelt DevOps-teams in staat om te voorkomen dat kwetsbaarheden worden ingezet voor productie, en geeft hen meer inzicht in de beveiliging van cloudapplicaties.
  • Automatische serverloze bescherming voor AWS Lambda: Bescherm AWS Lambda-functies rechtstreeks vanaf de console. Dit vereenvoudigt en versnelt het beschermen van serverloze applicaties. DevOps-teams hoeven niet langer handmatige wrappers in hun code te installeren.

Deze nieuwe functies zijn eind april 2020 beschikbaar voor klanten. Meer informatie over de nieuwe functies is hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, Cloud
Security