Rackspace OpenStack Public Cloud gratis voor coronavirus bestrijders

Bert Stam, Rackspace

25-03-2020 | door: Redactie

Rackspace OpenStack Public Cloud gratis voor coronavirus bestrijders

Het zijn ongekende tijden en de maatregelen van de Nederlandse regering om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken raken ons allemaal. Waar mogelijk bieden bedrijven hulp aan, waaronder ook Rackspace. De cloudleverancier biedt organisaties die inspanningen leveren om COVID-19 te bestrijden een half jaar lang kosteloos gebruik aan van OpenStack Public Cloud. Rackspace zet hiervoor 10 miljoen dollar opzij.

Daarnaast kunnen huidige Rackspace-klanten gratis Microsoft Teams toevoegen aan hun office 365-account voor 6 maanden en heeft de cloudleverancier oplossingen ontwikkeld om klanten die het meest worden getroffen te ondersteunen. Dit is gepubliceerd op de pagina: www.rackspace.com/lp-covid-19. Hierop is een overzicht van deskundig advies, hulpmiddelen en tools te vinden:

How-to guides van experts over security, de cloud en thuiswerken

Een overzicht van de tools die extra hulpmiddelen bieden zoals bijvoorbeeld Zoom, Salesforce en Adobe

Een lijst met handige hulpmiddelen van partners en de tech-community zoals de ReWork podcast van Basecamp

Bert Stam (foto), General Manager Rackspace Noord-Europa: “Het zijn buitengewone tijden en het is bijzonder om te zien hoe onze partners, klanten en de industrie als geheel samenkomen om te helpen. Wij hebben bewondering voor iedereen die zich dag en nacht inzet voor de bestrijding van het COVID-19 virus. Oplossingen zijn snel nodig en wij dragen daar graag ons steentje aan bij. Rackspace blijft zoeken naar extra middelen en mogelijkheden voor (nood)oplossingen en toont verregaande betrokkenheid voor onze gemeenschap.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud