Infosys en IBM werken nauwer samen

IBM Cloud

17-03-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Infosys en IBM werken nauwer samen

Infosys en IBM kondigen een wereldwijde alliantie aan om ondernemingen te helpen met het versnellen van hun digitale transformatie.

De samenwerking helpt organisaties om hun workloads en applicaties over te zetten, te moderniseren en te transformeren door gebruik te maken van IBM’s Public Cloud. Dankzij de samenwerking kan Infosys klanten toegang geven tot Red Hats open source portfolio op IBMs Public Cloud. Met deze samenwerking wil Infosys zijn klanten de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van de meest veilige, hoogstaande open Public Cloud. Dit moet het moderniseren van de IT-infrastructuur bij streng gereguleerde industrieën, zoals de financiële sector en de zorg, verbeteren.

Infosys is de eerste Global System Integrator die toetreedt tot het nieuwe IBM Public Cloud Ecosysteem. Hierdoor kan het bedrijf, via serviceproviders, IBM Public Cloud services aanbieden. Als onderdeel van het programma kan Infosys technische expertise van IBM inzetten om klanten te ondersteunen bij hun overstap naar de Public Cloud van IBM.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud