Valérie Bohnenn benoemd tot VP Human Resources bij T-Systems Nederland

17-03-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Valérie Bohnenn benoemd tot VP Human Resources bij T-Systems Nederland

Valérie Bohnenn (foto) is per 1 januari aangesteld als Vice President (VP) Human Resources bij T-Systems Nederland. In deze rol is zij samen met haar HR-team medeverantwoordelijk voor de groei en transformatie van T-Systems Nederland. Bohnenn beschikt over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van human resources management bij technologie gedreven organisaties.

Tot voor kort werkte Bohnenn voor Eurofiber Nederland. Hier vervulde zij vanaf 2018 de rol van Senior Human Resources Manager. Hiervoor bekleedde Bohnenn diverse nationale en internationale HR-managementrollen voor onder meer Easynet Global Services en Interoute. Gedurende haar carrière heeft zij uitgebreide kennis opgedaan over het vormgeven van het personeelsbeleid voor internationale, technologische bedrijven in industrieën als luchtvaart, telecom, digitale infrastructuur en IT-dienstverlening. Bohnenn studeerde International Communications en startte in 1992 bij Martinair.

T-Systems wil de komende jaren verder investeren in klantgerichtheid, portfoliomanagement en door werknemers verder centraal te stellen. Bohnenn gaat hier vanuit haar expertises op structurele wijze een belangrijke bijdrage aan leveren. Haar ambitie is onder meer om van T-Systems een 'employer of choice' te maken voor zowel de huidige als toekomstige talenten binnen het bedrijf.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People, hr