Nieuwe datum Dutch IT Cloud Event

16-03-2020 | door: Witold Kepinski

Nieuwe datum Dutch IT Cloud Event

Het Dutch IT Cloud event van 9 april in Fort Voordorp wordt vanwege de overheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) verplaatst naar dinsdag 23 juni 2020 op dezelfde locatie. De Dutch IT-channel printeditie, met daarin de Cloud special en het onderzoek ‘Cloud in Nederland’ in samenwerking met Smart Profile komt gewoon op 9 april uit. In deze uitgave staan naast het onderzoek artikelen met thought leaders en alle partners en sprekers van het event.

Rob de Kleijnen, directeur-uitgever: “Het Dutch IT Cloud event was reeds volgeboekt, maar uiteraard staat bij ons de veiligheid voorop. Alle deelnemers ontvangen komende dagen van ons een email om zich opnieuw te registeren voor het event op 23 juni. Uiteraard krijgen zij voorrang bij de registratie. Als er dan nog plaatsen beschikbaar zijn zal het weer mogelijk worden om in te schrijven via de site.”

Witold Kepinski, Director Content en hoofdredacteur van Dutch IT-channel: “De redactie van Dutch IT-channel blijft zijn lezers via de dutchitchannel.nl en social media kanalen zoals Linkedin en Twitter dagelijks voorzien van relevant cloud business en ander tech nieuws. Wij verwelkomen onze bezoekers graag op het Dutch IT Cloud Event op dinsdag 23 juni in Fort Voordorp.”

Meer informatie: Dutch IT Cloud Event

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud