Giles Wood wordt Head of Services Sony Professional Solutions Europe

Gil Wood

16-03-2020 | door: Witold Kepinski

Giles Wood wordt Head of Services Sony Professional Solutions Europe

Sony heeft Giles Wood aangesteld als zijn nieuwe Head of Services voor Sony Professional Solutions Europe. Giles zal de Europese divisie Professional Services van Sony leiden en een breed portfolio van professionele services creëren en leveren, van systeemintegratie tot en met consultancy en volledig beheerde services. De B2B-klanten van Sony strekken zich uit over de sectoren Media, Corporate, Onderwijs, Gezondheidszorg en Sport.

Sony heeft zijn dienstenactiviteiten zien groeien tot meer dan een derde van zijn B2B-inkomsten in Europa en ziet kansen voor verdere innovatie en aanzienlijke groei, als aanvulling op zijn bekende productsterktes.

Adam Fry, vice-president van Sony Professional Solutions Europe: “Giles voegt zich bij Sony op een spannend moment voor ons professionele bedrijf, terwijl we transformeren naar een echt oplossingsbedrijf dat een breed technologie- en dienstenaanbod biedt aan onze professionele klanten. Zijn passie voor innovatie en zijn indrukwekkende staat van dienst in het leiden van bedrijfstransformatie zullen geweldige troeven zijn om de volgende fase van onze groei te stimuleren.”

Giles heeft meer dan twintig jaar ervaring in de B2B-technologiesector, heeft leidinggevende functies bekleed in organisaties zoals BT, Fujitsu en Nortel en heeft met succes toezicht gehouden op startende technologiebedrijven.

Terug naar nieuws overzicht