Redactie - 13 maart 2020

Eshgro biedt gratis thuiswerkomgeving binnen vijftien minuten

Eshgro biedt gratis thuiswerkomgeving binnen vijftien minuten image

Wanneer je op dit moment het nieuws bekijkt of ergens binnenloopt, ontkom je er niet aan. Het Coronavirus is het gesprek van de dag. De gevolgen van het virus zijn inmiddels ook in Nederland voelbaar. Events worden afgelast, meetings verplaatsen naar een online omgeving en er worden allerlei andere maatregelen getroffen om verdere verspreiding te voorkomen. In navolging van het RIVM advies werkt Eshgro momenteel bijvoorbeeld thuis. Hoe zit dat met jouw organisatie?

Gratis thuiswerkplek

Door alle ontwikkelingen willen werknemers komende dagen mogelijk ook vanuit huis werken. Op een makkelijke en efficiënte manier, alleen of samen met collega’s. Zonder gedoe. Maar niet voor iedere organisatie is dat vanzelfsprekend. Voor velen is het momenteel zelfs vaak geen keuze, maar een noodzaak geworden. Daarom zegt Eshgro een helpende hand te bieden, door nu gratis een tijdelijke thuiswerkomgeving voor in te richten.

Met de oplossing van Eshgro kan de thuiswerker binnen 15 minuten online chatten, vergaderen, samenwerken aan documenten of mailen, met de zekerheid dat hij of zij veilig werkt. Daarbij werkt de thuiswerker vanuit de Microsoft 365 Modern Workplace met Eshgro's Smarter 365 platform. Terwijl de thuiswerker koffie drinkt, wordt alles op afstand voor je geïnstalleerd. De thuiswerker heeft zelf geen IT-kennis nodig.

Waarom gratis?

Door zijn oplossing gratis te beschikbaar te stellen zegt Eshgro de continuïteit van organisaties te waarborgen. Deze thuiswerkomgeving is een tijdelijke oplossing. Na een maand kies je zelf of je verder wilt met de oplossing of dat je terug wilt naar de oude situatie. Ook zonder gedoe.

Meer informatie over het gratis gebruik en wat er is inbegrepen, vind je hier.

Organisaties en thuiswerkers kunnen zelf direct contact opnemen met Eshgro. Bel dan Max (06 1003 8598), Ken (06 1259 5617) of Anton (06 2000 6053), of mail naar thuiswerken@eshgro.nl. Eshgro zegt mensen snel te helpen om slim en veilig thuiswerken.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024