Hydro66 en maincubes werken samen rond hyperscale en HPC dekking

David Rowe, CEO Hydro66

14-03-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Hydro66 en maincubes werken samen rond hyperscale en HPC dekking

Hydro66 is blij een nieuw partnerschap te kunnen aankondigen met maincubes, een datacenterexploitant aanwezig in Duitsland en in Nederland. Hydro66, de leverancier van colocatie en cloudinfrastructuur met ultralage emissies, en maincubes, de datacenterbeheerder van colocatie met vestigingen in Frankfurt en Amsterdam, zijn overeengekomen om samen te werken bij het leveren van de volgende generatie architectuur voor zakelijke klanten, inclusief gezamenlijke marketing van producten en diensten.

Deze nieuwe gecombineerde aanpak stelt Enterprise-klanten in staat om hun applicaties en gegevens te optimaliseren in latentie-gevoelige niveaus. Degene die een nabije infrastructuur nodig hebben, kunnen worden gehost in Frankfurt of Amsterdam, en de rest kan worden gehost in de faciliteit van Hydro66 in Boden, waar de kosten aanzienlijk lager zijn. Dit zal resulteren in een betere algemene prijsstelling voor klanten en een concurrentievoordeel creëren voor beide bedrijven.

David Rowe foto) CEO van H66 zei: “maincubes en Hydro66 vormen een geweldige combinatie bij het aanpakken van de dubbele behoeften van hyperlokale en hyperscale vereisten. Klanten zoeken ook naar oplossingen voor de dubbele uitdagingen van gegevensschaling en milieuverantwoordelijkheden. maincubes zijn leiders op hun gebied van high performance faciliteiten met lage latentie in Frankfurt, inclusief hun nieuwe CO2-neutrale faciliteit (FR2), en Amsterdam, terwijl Hydro66 de gouden standaard is voor hyperscale faciliteiten met ultralage koolstofemissies. Ondertussen worden klantgegevens volledig beschermd door EU-datasoevereiniteit. "

Oliver Menzel, CEO van maincubes, zei: “We weten van onze klanten in Duitsland dat de volgende golf van applicaties en vereisten de huidige zullen overtreffen met de opkomst van kunstmatige intelligentie / machine learning en de digitalisering van industrieën. De vraag in de automotive- en IoT-sector stijgt bijvoorbeeld naar superefficiënte, goedkope en lage latentieberekeningen. Dit combineren met hyperscale HPC-workloads en -opslag met de hoogste normen voor milieubescherming en het respecteren van datasoevereiniteit is precies de reden waarom we ernaar uitkijken om samen met H66 de volgende innovatiegolf in de sector te stimuleren. ”

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters