Witold Kepinski - 07 maart 2020

Dell Technologies World in Las Vegas wordt online event ivm coronavirus

Dell Technologies World in Las Vegas wordt online event ivm coronavirus image

Dell Technologies World in Las Vegas, dat gepland stond voor begin mei 2020, gaat niet door in verband met het coronavirus. Het wordt nu een virtueel event. De beslissing van Dell Technologies komt vlak na het nieuws dat de eerste persoon met het coronavirus in Las Vegas in het ziekenhuis is opgenomen.

Dell Technologies meldt: "Omdat niets belangrijker is dan de gezondheid en veiligheid van onze teamleden, klanten, partners en leveranciers, hebben we besloten van Dell Technologies World 2020 een virtueel evenement te maken. Deze beslissing is niet lichtvaardig genomen. Naarmate we meer te weten komen over de voortdurende uitbraak van COVID-19, weten we dat dit het juiste is om te doen, gezien het wereldwijde karakter van Dell Technologies World.

De kern van wat we samen wilden bereiken, is nog steeds belangrijk, daarom zullen we keynotes geven, breakout-sessies selecteren en live chats met experts als een virtuele ervaring. Bedankt aan de klanten en partners die van plan waren om met ons mee te doen in Las Vegas. We nemen binnenkort contact met u op en zullen hier meer informatie plaatsen. Als u een reservering hebt gemaakt in het Venetian of Palazzo als onderdeel van het Dell Technologies World kamerblok, wordt uw kamer automatisch geannuleerd. Meer details volgen nog. Neem alstublieft niet rechtstreeks contact op met het hotel."

Het coronavirus is geconstateerd bij een man van in de vijftig nadat hij terugkeerde van een reis naar de staat Washington, waar inmiddels 11 mensen zijn overleden aan het virus. De man maakte ook een recente reis naar Texas.

In Las Vegas staan dit jaar veel tech events gepland, onder andere VeeamON.

Door: Witold Kepinski