Semansys en Netsam Participaties heten voortaan Semansys Technologies

06-03-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Semansys en Netsam Participaties heten voortaan Semansys Technologies

Semansys Technologies, leverancier van XBRL-oplossingen, kondigt haar nieuwe merkidentiteit aan. Semansys en nieuwe eigenaar Netsam Participaties gaan gezamenlijk verder onder de naam Semansys Technologies.

“In de afgelopen twee decennia hebben we een grote bekendheid opgebouwd en hebben we klanten in ongeveer 30 landen en we zijn leider in het leveren van XBRL-oplossingen in de wereld. We hebben een belangrijke rol gespeeld bij de wereldwijde acceptatie van de XBRL standaard voor financiële en zakelijke rapportage. Omdat ons bedrijf na de acquisitie blijft evolueren en groeien willen we onze nieuwe merkidentiteit introduceren die nauwkeurig weergeeft wie wij zijn en wat wij willen zijn. Met deze nieuwe merkidentiteit markeren we het begin van een nieuw tijdperk voor Semansys”, licht Asish Dash, CEO Semansys Technologies, toe.

Het bedrijf introduceert de komende twee maanden geleidelijk haar nieuwe merkidentiteit. De identiteit wordt gecommuniceerd via onder meer social mediakanalen, website en haar producten.

Terug naar nieuws overzicht