Witold Kepinski - 06 maart 2020

nCipher Security opent nieuw kantoor in Nederland

nCipher Security opent nieuw kantoor in Nederland image

nCipher Security, een Entrust Datacard bedrijf en speler in hardware security-modules die garant staan voor vertrouwen, integriteit en controle voor bedrijfskritische informatie en applicaties, betrekt een nieuw kantoor in Nederland. Zo kan het partners en klanten in de regio beter ondersteunen. Het nieuwe kantoor aan het Gooimeer 1 in Naarden wordt op 5 maart feestelijk geopend samen met partners en klanten.

Organisaties van over de hele wereld vertrouwen op de nCipher nShield-familie van hardware security modules (HSM’s) voor bescherming van gevoelige data, netwerkcommunicatie en enterprise-infrastructuur tegen bedreigingen. Diezelfde bewezen technologie ondersteunt ook de beveiliging in de cloud, Internet of Things (IoT), blockchain en digitale betalingen en is in overeenstemming met geldende wet- en regelgeving.

Volgens nCipher’s 2019 Global Encryption Trends-studie heeft 45% van de organisaties wereldwijd een plan of een strategie voor encryptie dat consistent toegepast wordt in de gehele organisatie. Deze bevinding wijst op bewustzijn van en de intentie voor het gebruik van data security-technologie. Daarnaast beoordeelde meer dan de helft (60%) van de respondenten HSM als ‘erg belangrijk’ of ‘belangrijk’ voor de encryptie en belangrijke managementactiviteiten binnen hun organisatie.

“Ons bedrijf is al twintig jaar actief in Nederland, wat een duidelijke groeiregio blijft voor ons”, zegt Paul van Hugte, vice president EMEA van nCipher Security. “Wereldwijde data compliance-wetgeving, zoals de AVG en eIDAS, zetten databeveiliging bij klanten hoog op de agenda, zeker in de financiële wereld, de telecomindustrie, de overheid en bij organisaties die een cloud-first-strategie nastreven. Deze trends hebben op hun beurt de basis gelegd voor ons channel-first business model en ons werk met lokale partners zoals Avensus. We zien uit naar verdere samenwerking met bestaande en nieuwe klanten in Nederland.”

De adresgegevens van het nieuwe kantoor van nCipher Security zijn:

nCipher Security
Gooimeer 1
1411 DC Naarden