Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
02-03-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

HP Elite Dragonfly notebook review (video)

HP introduceerde eind 2019 de HP Elite Dragonfly, een ultralichte premium PC die minder dan één kilogram weegt en de grenzen van werk en privé verlegt voor professionals die veel onderweg zijn. Met zijn artistieke design, kracht en slimme beveiligingsopties luidt de HP Elite Dragonfly een nieuw tijdperk van mobiliteit in zo meldt HP. HP breidt ook het displayportfolio uit met de introductie van twee curved displays, ontworpen voor de moderne werkplek. Nu is er een review op video gepubliceerd over deze nieuwe krachtige notebook.

De HP Elite Dragonfly is ontworpen voor de moderne medewerker en voor de volgende generatie werkplekken. De HP notebook is voorzien van moderne technologie die werknemers helpt effectiever te kunnen werken.

De HP Elite Dragonfly is een lichtgewicht en krachtige 13-inch convertible met een batterijlevensduur tot 24,5 uur en de nieuwste Wi-Fi 6 -connectiviteit.

Met het optionele Gigabit-klasse 4G LTE CAT16 kunnen werknemers vanuit overal verbinden en samenwerken door 's werelds eerste zakelijke convertible met 4x4 LTE- antennes. HP Elite Dragonfly is een zakelijke convertible met vooraf geïnstalleerde persoonlijke welzijnsapplicatie: HP WorkWell.

Twee monitoren opties

Er zijn twee monitoren opties voor de Dragonfly:

  • De HP S430c Curved Ultrawide Monitor biedt een unieke ervaring met zijn enorme, naadloze 43,4-inch diagonaal 29:9 4K curved display, gelijk aan twee 24-inch diagonaal displays. Voorzien van HP Device Bridge, een nieuwe technologie die gebruikers in staat stelt om naadloos en tegelijkertijd twee PC's te bedienen. Gebruikers kunnen bekijken, kopiëren en plakken tussen apparaten met enkel een toetsenbord en muis. Twee USB-C Upstream aansluitingen met 85 Watt Power Delivery en USB-C Alternate Mode voor het laden en aansluiten twee van USB-C apparaten.
  • De HP E344c Curved Monitor biedt een ultradun, curved display van 34 inch voor de volgende generatie werknemers die thuis of op kantoor verbinding willen maken. Voorzien van drievoudige ergonomie met kantel-, draai- en hoogteverstelling tot 150 mm en USB-C met Alternate mode.

Op de proef gesteld

Oud-wereldkampioen freerunning Bart van der Linden test in bovenstaande video de lichte zakelijke convertible laptop. Samen met een drone test hij in stijl het gewicht van de laptop, de gebruiksstanden en batterij.

Prijs en beschikbaarheid

HP Elite Dragonfly is beschikbaar vanaf €1299 (exclusief BTW). HP S430c Curved Ultrawide Monitor is beschikbaar vanaf €925 (exclusief BTW). HP E344c Curved Monitor is beschikbaar vanaf €599 (exclusief BTW). HP Bluetooth Travel Mouse is beschikbaar vanaf €35.

hp-dragonfly1.jpg

Terug naar video overzicht