Wouter Hoeffnagel - 01 maart 2020

Nederlandse startup WebinarGeek actief in Europa

Nederlandse startup WebinarGeek actief in Europa image

Webinarplatform WebinarGeek breiden uit naar Europa. De website en app zijn voortaan beschikbaar in het Engels. Inclusief templates aangeboden in het Spaans, Frans, Duits, Engels en Nederlands.

WebinarGeek maakt het mogelijk voor een vastbedrag per maand webinars te organiseren. Om tijd te besparen kunnen gebruikers kiezen voor live, automated en on demand webinars. WebinarGeek biedt Nederlandstalige support. Meer dan 3500 bedrijven maken gebruik van WebinarGeek.

Beschikbaar in alle Europese landen

De uitbreiding naar Europa past in de groeistrategie van WebinarGeek, sinds begin 2015 is het bedrijf ook actief in Belgiƫ. Het platform is nu beschikbaar in alle Europese landen.

Founder & CEO Remco Treuren: "Net als in Nederland, zijn webinars ook in de rest van Europa een groot begrip. Mensen willen wel webinars organiseren maar willen geen tijd en veel geld verspillen aan ingewikkelde software. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen kan webinarren zonder erbij stil te staan. Door in heel Europa direct te lanceren kunnen we nog meer mensen helpen en betere service bieden."