Wouter Hoeffnagel - 29 februari 2020

CloudFest 2020 is geannuleerd

CloudFest 2020 is geannuleerd image

CloudFest 2020 is geannuleerd. Dit maakt WorldHostingDays bekend. Het event is afgeblazen met oog op zorgen over het coronavirus.

"Door gezondheidszorgen gerelateerd aan de uitbreek van het coronavirus, zagen we geen andere optie dan CloudFest 2020 te annuleren. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, partners, presentatoren en collega's is van groot belang voor ons", schrijft WorldHostingDays in een blogpost.

'Te groot risico'

Meer dan 7.000 bezoekers uit de cloud community werden verwacht op CloudFest 2020, met aanwezigen uit nagenoeg ieder continent. De organisatie noemt het risico om onbedoeld het virus te spreiden 'simpelweg te groot'. "We weten dat dit nieuws frustratie zal opleveren evenals enkele uitdagingen. We hopen op begrip dat wij tot deze beslissing zijn gekomen. We zijn dankbaar voor de steun en medewerking van onze partners."

WorldHostingDays meldt dat tickets, hotelovernachtingen of treinkaartje die via de CloudFest Registration tool zijn besteld worden vergoed. Meer informatie is te vinden op de website van het event.