Wouter Hoeffnagel - 27 februari 2020

Workfront stelt David Burggraaf aan als CTO

Workfront stelt David Burggraaf aan als CTO image

Workfront, leverancier van het eerste work management-platform voor ondernemingen, kondigt aan dat David Burggraaf (foto) is benoemd tot chief technology officer (CTO). Burggraaf wordt als directielid verantwoordelijk voor de productontwikkeling, bedrijfsvoering, beveiliging en IT.

David Burggraaf neemt dertig jaar aan wereldwijde ervaring in de bedrijfstechnologie met zich mee, die hij inzet om Workfront’s groei te versnellen. Vijftien jaar daarvan bekleedde hij hoge leidinggevende posities. Voor zijn tijd bij Workfront bij Instructure als senior VP techniek en daarvoor bij FamilySearch, als senior VP productontwikkeling. Voor zijn tijd bij FamilySearch was Burggraaf actief bij Microsoft als leidinggevende aan de productontwikkeling van onder meer Windows, Server en C++. Burggraaf werd in 2018 door de Utah Technology Council genomineerd voor de titel ´CTO van het Jaar´.

Waardevolle gegevensbron

“De aanleg van een work management-systeem, levert bedrijven een waardevolle gegevensbron op over hun werk en mensen, waarmee ze concurrentievoordeel kunnen boeken”, zegt Burggraaf. “Ik ben enthousiast over de visie van Workfront dat je mensen moet bijstaan zodat ze het beste uit hun werk kunnen halen. Het succes van een bedrijf is de optelsom van het succes van de individuele medewerkers.”

“David beschikt over uitstekende leidinggevende capaciteiten”, zegt Alex Shootman, CEO van Workfront. “Hij heeft een staat van dienst in het uitbouwen van afdelingen vol technologisch ontwikkeltalent en het opbouwen van een innovatieve cultuur, gebaseerd op verantwoordelijkheid en vertrouwen. Hij weet veel van techniek en is ervaren in het opschalen van organisaties. We zijn heel blij met zijn komst.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024