Qumulo en Arrow Electronics gaan EMEA-overeenkomst aan

Alexis Brabant

22-02-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Qumulo en Arrow Electronics gaan EMEA-overeenkomst aan

Qumulo, leverancier van zakelijke hybride cloud file storage, werkt samen met de wereldwijde leverancier van technologieoplossingen Arrow Electronics. Arrow distribueert de file storage oplossingen van Qumulo over heel Europa. De focus ligt op de belangrijkste verticale markten van Qumulo, waaronder de gezondheidszorg, media en entertainment, research computing en de publieke sector.

Door de samenwerking kan Qumulo meer channelpartners in heel EMEA toegang geven tot haar hybride cloud file software. “Naarmate de invoering van hybride IT-omgevingen versnelt, zoeken organisaties naar hybride cloud file storage oplossingen die gemakkelijk te beheren zijn en die applicaties overal kunnen ondersteunen, terwijl ze tegelijkertijd realtime inzicht bieden zonder dat er sprake is van een hardware lock-in”, aldus Dr. Thore Rabe, vice president en general manager EMEA bij Qumulo. “Qumulo's softwaregedefinieerde, cloud-native gedistribueerde bestandssysteem voldoet onder andere aan de NAS-vereisten voor schaalvergroting waardoor klanten workflows en gegevens eenvoudig kunnen beheren in on-premises en cloudomgevingen.”

Real-time analyse

Arrow is een Fortune 500-bedrijf (plek 109 in 2019) dat de ontwikkeling van IT-oplossingen begeleidt door het combineren van technologieën en oplossingen voor specifieke zakelijke behoeften. “Qumulo biedt onze klanten een route naar de cloud die real-time analyse van en inzicht in hun ongestructureerde data op granulair niveau combineert”, zegt Alexis Brabant, vice president sales, van Arrow’s enterprise computing solutions business in EMEA. Deze voordelen en de mogelijkheid Qumulo te integreren met een breed scala aan databeschermings- en backup-oplossingen stellen Arrow in staat om oplossingen in pakketten te leveren, van data-opname, tot verwerking en borging.

Qumulo is een 100 procent indirect opererende organisatie en levert producten die speciaal gebouwd zijn om ongestructureerde gegevensuitbreiding in de hand te houden en applicaties datagestuurde bedrijfsresultaten te laten leveren over de hele breedte van on-premises, hybride en cloudomgevingen. Met de software van Qumulo hebben gebruikers de flexibiliteit om het beste opslagplatform voor hun omgeving te kiezen, inclusief volledig NVMe, flash-versnelde hybride opslag, actief archief, hybride cloud of native cloud op AWS of GCP.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud