Xerxes Group neemt Document House Limburg over
21-02-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Xerxes Group neemt Document House Limburg over

Xerxes Group, moedermaatschappij van Xtandit, DocVisie en Ricoh MNL, maakt de overname, voor een onbekend bedrag, van Document House Limburg bekend. De overname van Document House Limburg versterkt de samenwerking tussen de inmiddels vier entiteiten en klantrelaties profiteren van de betrouwbaarheid en robuustheid van een grote organisatie. Bij de Xerxes Group kan men terecht voor een volledig portfolio aan print- en documentoplossingen zo meldt Xerxes.

De vier bedrijven van de Xerxes Group helpen ZZP’ers en organisaties in het mkb-segment bij de digitale transformatie en het optimaliseren van informatieprocessen. Met Document House Limburg heeft de Xerxes Group een sterke vertegenwoordiging in het zuiden van het land aldus Jo van Onsem, Algemeen Directeur bij Xerxes Group: “De kracht van de Xerxes Group zit in de samenwerking tussen de entiteiten. Met de gezamenlijke expertise en het brede portfolio kunnen wij zorgen voor de beste oplossing voor de klant. Wij blijven elkaar uitdagen om de klantbeleving en innovaties continu te optimaliseren. Ik ben verheugd te mogen verkondigen dat Document House Limburg nu ook deel van de organisatie uitmaakt.”

Etienne Naus, Directeur bij Document House Limburg: “Met het oog op een innovatieve groei zijn wij blij ons aan te sluiten bij de Xerxes Group. De ondernemersmentaliteit die door ons bloed stroomt past goed bij dat van de andere entiteiten. Samen zorgen we ervoor dat wij hét aanspreekpunt in Limburg blijven en daarnaast kunnen we profiteren van de kracht van de grote organisatie. Samen kunnen we meer!”

Terug naar nieuws overzicht