Redactie - 02 maart 2020

Vlaamse PaaS aanbieder DeltaBlue heeft internationale ambities

Vlaamse PaaS aanbieder DeltaBlue heeft internationale ambities image

DeltaBlue, aanbieder van een applicatieontwikkelplatform waarmee eindgebruikers ook bestaande (legacy) applicaties eenvoudig en snel kunnen doorontwikkelen en 'verclouden', heeft stevige internationale ambities. Dutch IT-channel sprak daarover met CEO William Janssen.

DeltaBlue lanceerde onlangs een Platform-as-a-Service (PaaS), een eenloketfunctie voor developers waarmee gebruikers ook traditionele (legacy) applicatievormen eenvoudig en snel kunnen doorontwikkelen of naar de cloud brengen. De oplossing geeft dezelfde gebruikerservaring als wanneer je helemaal opnieuw en 'modern' begint met ontwikkelen in de cloud (in een 'serverless environment'), en is ook geschikt voor niet-professionele ontwikkelaars. 'Geef ons de code van je applicatie en wij doen de rest', is de belofte.

De ambities van DeltaBlue zijn stevig. “We zitten in Hasselt en hebben inmiddels ons eerste kantoor in Amsterdam”, vertelt William Janssen, de Nederlander die sinds augustus vorig jaar aan het roer staat van het van oorsprong Vlaamse DeltaBlue. “Voor een nieuw kantoor daar zijn we ook personeel aan het werven. Maar we zijn bijvoorbeeld ook in gesprek met investeerders in New York; we hebben al een satelliet-kantoortje in Manhattan. Rond de zomervakantie openen we een office in Londen. Grote plannen, maar ons unieke product rechtvaardigt dat.”

Lees hier het hele interview met William Janssen van DeltaBlue