PaaS oplossing DeltaBlue vereenvoudigt en versnelt applicatieontwikkeling

William Janssen, CEO DeltaBlue

19-02-2020 | door: Jeroen Bordewijk
Deel dit artikel:

PaaS oplossing DeltaBlue vereenvoudigt en versnelt applicatieontwikkeling

Met de gedistribueerde PaaS-oplossing van DeltaBlue kunnen organisaties razendsnel nieuwe (cloud)applicaties ontwikkelen en bestaande applicaties naar de cloud brengen. In een interview met Dutch IT-channel vertelt CEO William Janssen van DeltaBlue over dit revolutionaire platform, dat moderne ontwikkelmethodes als serverless programmeren óók beschikbaar maakt voor traditionele (legacy) applicaties.

Met het Platform-as-a-Service (PaaS) van DeltaBlue kunnen gebruikers applicatievormen eenvoudig en snel doorontwikkelen of naar de cloud brengen, ook traditionele legacy-applicaties. De oplossing geeft dezelfde gebruikerservaring als wanneer je helemaal opnieuw en 'modern' begint met ontwikkelen in de cloud, dus in een 'serverless environment'. “Je hoeft voor onze oplossing geen professioneel ontwikkelaar te zijn”, vertelt William Janssen. “Wie je ook bent, je hoeft lokaal of waar dan ook niks meer te installeren. Je krijgt precies dezelfde omgeving als op een professionele IT-productieomgeving en je kan overal in de wereld draaien, zelfs vanaf een laptop. Het enige wat je moet doen, is aangeven waar de code van je huidige applicaties staat. Alles wat daarna komt, inclusief het hosten en schalen en alles daaromheen, doen wij.”

DeltaBlue is een eenloketfunctie voor developers, professioneel of niet. Onderscheidend is volgens Janssen dat DeltaBlue de gebruikerservaring en ontwikkelaarservaring van het moderne serverless programmeren óók beschikbaar maakt voor traditionele applicaties. “Vergeet niet: dat is nog steeds 80 procent van de wereld. Wil je daar wat mee doen, maar sneller, eenvoudiger en misschien ook leuker, dan vragen wij maar één ding: waar staat de code? Alle andere dingen, zoals technologiekeuzes, maken we vervolgens beschikbaar via een webinterface.”

Lees hier het hele interview met William Janssen van DeltaBlue

Terug naar nieuws overzicht
Cloud