ORTEC stelt Patrick Hennen aan als CTO

Patrick Hennen, CTO Ortec

19-02-2020 | door: Redactie

ORTEC stelt Patrick Hennen aan als CTO

Patrick Hennen is ORTEC’s nieuwe Chief Technology & Innovation Officer (CTO) en lid van het Executive Team. Hij is verantwoordelijk voor het drijven van technologie en innovatie door de gehele ORTEC-organisatie wereldwijd, in nauwe samenwerking met onze klanten en technologiepartners.

“Bij ORTEC zien we het als onze verantwoordelijkheid om toegepaste wiskunde op een transparante, veilige en duurzame manier beschikbaar te stellen. Zodat organisaties hun impact op de wereld kunnen verbeteren”, legt Hennen uit. “Ik ben ervan overtuigd dat technologie en innovatie de aanjagers zijn om de impact van toegepaste wiskunde te verbreden en vergroten.”

Hennen zal ORTEC’s positie versterken als kennisleider op het gebied van optimalisatie, data science en kunstmatige intelligentie. “ORTEC is uitzonderlijk in het oplossen van complexe organisatievraagstukken: door data en wiskunde te combineren maken we besluitvormingsprocessen data-gedreven. Wat ons uniek maakt, is dat we deze modellen operationeel kunnen maken, waar mogelijk zelfs standaardiseren, waardoor onze oplossingen schaalbaar worden. De impact van toegepaste wiskunde in deze wereld wordt gedreven door technologie, daarom is het cruciaal om voorop te blijven lopen en te innoveren.”

Terug naar nieuws overzicht