IGEL stelt Jed Ayres als CEO aan

Jed Ayres, CEO IGEL

17-02-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

IGEL stelt Jed Ayres als CEO aan

Jed Ayres is door IGEL benoemd tot wereldwijde CEO. Ayres vervulde in 2016 een sleutelrol in de transitie van IGEL van een hardwaregericht bedrijf naar een ‘software first’-onderneming. IGEL is leverancier van een geavanceerd OS voor cloud-gebaseerde werkomgevingen.

Ayres gaat leiding geven aan het ervaren managementteam van IGEL, terwijl het met cloud providers samenwerkt aan een transformatie in eindgebruikersautomatisering. Daarmee draagt het bij aan een drastische vereenvoudiging en krachtiger beveiliging van de aanlevering van applicaties en data vanuit de cloud aldus het bedrijf. Heiko Gloge blijft betrokken bij IGEL als aandeelhouder en lid van de raad van bestuur.

IGEL maakte verder bekend dat het in 2019 recordresultaten heeft geboekt. Dit was te danken aan het voortdurende, snelle expansietempo en de succesvolle verkoop van softwarelicenties. In het boekjaar eindigend op 31 december 2019 realiseerde IGEL op softwaregebied een omzetgroei van ruim 200% ten opzichte van het voorgaande jaar. Wereldwijd wist het een omzetgroei van 35% te boeken, mede dankzij het groeiende netwerk van channel partners. Exacte omzet en winst cijfers zijn niet bekend gemaakt.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud