Wouter Hoeffnagel - 15 februari 2020

Panos Kakoullis benoemd tot CEO-elect bij PA Consulting

Panos Kakoullis benoemd tot CEO-elect bij PA Consulting image

Internationale innovatie- en transformatieconsultant PA Consulting stelt Panos Kakoullis aan als CEO-elect. Kakoullis beschikt over ruim 30 jaar ervaring bij Deloitte, waar hij de laatste jaren de rol vervulde van Managing Director - Global Audit & Assurance Business Leader. In deze functie stuurde hij digitale transformatie en innovatie binnen het bedrijf aan om meer kwaliteit en waarde te leveren aan zowel klanten als investeerders.

Kakoullis gaat nauw samenwerken met Alan Middleton, de CEO van PA, en in de loop van 2020 de transitie maken naar de rol van CEO. Na 13 jaar de functie van CEO te hebben vervuld, blijft Middleton aan bij PA in een adviserende rol.

Groei versnellen

Middleton: “PA is perfect gepositioneerd om sneller te groeien en het succes te vergroten, terwijl we voortdurend werken om innovatieve oplossingen aan onze klanten en onze eigen medewerkers te leveren. Ik heet Panos van harte welkom bij PA. Hij brengt een schat aan ervaring met zich mee, een bewezen staat van dienst in leiderschap binnen professionele dienstverlening, uitstekende vaardigheden in het ontwikkelen en behouden van klantrelaties, en ervaring in het managen van complexe multinationale projecten. Dit alles maakt hem uitermate geschikt voor deze leiderschapsrol. Ik kijk ernaar uit om samen met Panos te werken aan de volgende fase van ons ambitieuze groeiplan.”

John Alexander, bestuursvoorzitter bij PA Consulting, zegt: “De afgelopen vier jaar is PA onder leiding van Alan verdubbeld in omvang. Dankzij het harde werk van onze teams zijn we in staat om dit resultaat te herhalen. Panos brengt een combinatie van business management en leiderschapservaring met zich mee. Hij is gedreven en ambitieus, en zijn interpersoonlijke vaardigheden maken hem bij uitstek geschikt om de groeistrategie van PA naar een hoger niveau te tillen. Hij heeft een uitstekende reputatie in het leveren van waarde richting klanten en in het innoveren van bedrijven.”

Reputatie versterken

Kakoullis: “Ik ben heel enthousiast om tijdens deze cruciale periode aan te sluiten bij PA Consulting. PA is sterk gepositioneerd in de markt en heeft de afgelopen 75 jaar een uitzonderlijke reputatie opgebouwd als het gaat om het leveren van baanbrekende en innovatieve oplossingen aan klanten. Ik kijk ernaar uit om met Alan en onze teams samen te werken, de reputatie van PA te versterken en zowel bij onze klanten als in de hele maatschappij innovatie te stimuleren.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024