Jean-Louis van Aerle benoemd tot Commercieel Directeur Itec Printgroup Benelux

Jean-Louis van Aerle

13-02-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Jean-Louis van Aerle benoemd tot Commercieel Directeur Itec Printgroup Benelux

Jean-Louis van Aerle (foto) is per ingang van 1 februari 2020 de nieuwe Commercieel Directeur van Itec Printgroup Benelux. Van Aerle is geen onbekende in de printbranche. Hij werkte eerder als Algemeen Directeur bij KNNS (voorheen KC Business Solutions) en de afgelopen vier jaar als Commercieel Directeur bij PCI Nederland.

De komst van Van Aerle markeert de start van de volgende fase voor Itec. Het printbedrijf wil de komende jaren verder groeien in de Nederlandse en Belgische markt. Waar andere spelers hun business uitbreiden naar nieuwe diensten zoals telecom en IT, kiest Itec bewust voor een duidelijke specialisatie in printing. Van Aerle is voor Itec de juiste persoon om binnen de huidige printmarkt verder te groeien.

Focus op groei

Itec wil haar groeidoelstelling realiseren door enerzijds autonoom te groeien binnen de huidige markt en anderzijds door actief te acquireren in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast gaat Itec investeren in nieuwe deelnemingen, nieuwe partners en startups met potentie. De doelstelling is onderdeel van de verdere professionalisering van Itec.

De groeidoelstelling heeft niet alleen betrekking op het vergroten van het marktaandeel, maar vooral op het uitbouwen en het versterken van de klantrelatie. De komende periode wil Itec de commerciële afdeling verder uitbreiden om alle klanten nog beter te helpen bij hun vraagstukken op het gebied van printing en software om documentstromen te optimaliseren. Hiermee wil het printbedrijf nog meer betrokken zijn bij haar klanten en hun business.

 

Terug naar nieuws overzicht