Wim Feyen benoemd tot Marketing Manager Sophos Benelux

Wim Feyen

12-02-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Wim Feyen benoemd tot Marketing Manager Sophos Benelux

Wim Feyen is als nieuwe Marketing Manager voor Sophos in de Benelux aangesteld. Feyen was eerder onder meer bij Kaspersky Lab en Lenovo werkzaam.

In zijn functie gaat Feyen zich met verschillende activiteiten bezighouden. Hierbij richt hij zich niet alleen op de overall (marketing)strategie en het verbeteren van de brand awareness. Ook is een belangrijke rol weggelegd voor de focus op eindklanten, in samenwerking met Sophos-resellers. Daarnaast wil Feyen zich ook toeleggen op het ontwikkelen van kwalitatieve leads.

Ervaring aan distributie- en vendorzijde

Feyen werkte in de afgelopen negen jaar zowel aan de distributie- als aan de vendorzijde. Voordat hij als Head of Marketing Benelux & Nordics voor Kaspersky aan de slag ging, is hij werkzaam geweest als Commercial Marketing Manager Benelux voor Lenovo. Hier maakte hij voor het eerst kennis met Eric Farine, destijds Country Manager Lenovo. Farine is op dit moment als Sophos’ Regional Director Benelux een directe collega van Feyen.

Feyen: “Ik kijk enorm uit naar de komende periode. Met Sophos’ portfolio aan security-oplossingen richten we ons zowel op het Midden- en Kleinbedrijf als op de ‘enterprise’-omgeving. In samenwerking met onze partners kunnen wij vanuit Marketing inspringen op het potenieel van deze markten samen.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People