Ad Scheepbouwer investeert in Infradata

07-02-2020 | door: Witold Kepinski

Ad Scheepbouwer investeert in Infradata

Ad Scheepbouwer investeert in Infradata en is benoemd als Non-Executive Chairman van de raad van bestuur van Infradata Group, speler in diensten en oplossingen voor cyberbeveiliging en cloudnetwerken. Hij zal een sleutelrol spelen in het helpen van de organisatie om verder te groeien naarmate het managed security services portfolio zich blijft ontwikkelen.

Ad Scheepbouwer heeft de rol van CEO bekleed bij veel grote ondernemingen, waaronder KPN en TNT. Onlangs was hij een strategische investeerder en lid van de raad van bestuur van Fox-IT. Nino Tomovski, CEO van Infradata Group: "Ik heb Ad leren kennen als een inspirerende persoonlijkheid die zeer snelle analyses maakt met een indrukwekkend effect. We kijken er naar uit om met hem samen te werken om de grootste pan-Europese leverancier van cyberbeveiliging te creëren."

Het doel van Infradata is om de omvang van het bedrijf in Europa de komende jaren te verdubbelen. Ad Scheepbouwer zal het bestuur versterken en strategisch advies geven om dit doel te bereiken. Nino Tomovski vervolgt: "We willen de groeiende vraag naar cybersecurity diensten op grotere schaal faciliteren. Ad zijn ervaring in grote ondernemingen en zijn scherpe inzichten zullen de schaalbaarheid van Infradata op Europees niveau ten goede komen."

Terug naar nieuws overzicht