Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
07-02-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

NetApp Data Fabric biedt klanten innovatie in hybrid cloud

Het jaarlijkse NetApp Insight event werd onlangs in Londen gehouden. Het strategisch event van de Amerikaanse data management specialist werd bijgewoond door meer dan duizend klanten en partners uit de EMEA-regio, waaronder ook Nederlanders. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel was ook aanwezig en sprak in een video update met Joost van Drenth van NetApp Nederland over de Data Fabric propositie en met Paul Hilgers, NetApp specialist bij IT-dienstverlener Axians, over de interesse in hybrid cloud bij klanten.

NetApp medewerkers, partners en klanten waren in Londen om te horen hoe NetApp technologie, waaronder all flash arrays (afa) en hybrid cloud infrastructure (hci), de digitale transformatie en customer experience (cx) stimuleert bij klanten. De aanwezigen werden daarbij verwelkomd door Alexander Wallner, senior vice-president en topmanager van NetApp EMEA. Wallner zei dat de NetApp Data Fabric architectuur zich aanpast aan de huidige vereisten organisaties die steeds meer gebruik maken van cloud en vereenvoudiging. Data Fabric is een data architectuur waarbij de cloud als verlengstuk van het eigen datacenter te beschouwen is.

Anthony Lye, senior vice-president van de cloud business unit van NetApp, zegt dat Data Fabric alles onder controle houdt waar data exponentieel groeit. Dit past in het tijdperk van digitale transformatie waarbij de komende jaren steeds meer data en apps erbij komen. De komende vijf jaar zullen er 500 miljoen applicaties worden ontwikkeld. Daarbij wordt elke bedrijf of organisatie een techbedrijf omdat ze vaak software specialisten in huis hebben. Dat vraagt ook om een goede benadering van data management.

NetApp zegt verder dat organisaties, die Data Fabric gebruiken, profiteren van het volledige potentieel van de cloud. NetApp werkt hierbij nauw samen met Amazon Web Services (AWS), Google Cloud en Microsoft Azure. Data Fabric zorgt voor een goede beheer en grip op data in multi-cloud omgevingen, aldus NetApp.

Terug naar video overzicht

Tags

data, Storage, Cloud
Cloud