Witold Kepinski - 05 februari 2020

HPE neemt voor een onbekend bedrag Scytale over

HPE neemt voor een onbekend bedrag Scytale over image

HPE neemt voor een onbekend bedrag Scytale over om een open, veilige, edge to cloud-strategie te ontwikkelen. Scytale is in 2017 is opgericht door een groep ervaren ingenieurs van cloud-native ondernemingen zoals Amazon Web Services, Duo Security, Google, Okta, PagerDuty en Splunk. Dit team helpt beveiligingstechnologieteams van bedrijven bij het standaardiseren en versnellen van serviceverificatie in cloud-, container- en on-premises infrastructuren.


Dit team van experts in cloud-native beveiliging en zero-trust netwerken wordt ook erkend als de grondleggers van de open source-projecten SPIFFE (het Secure Production Identity Framework voor iedereen) en SPIRE (de SPIFFE Runtime Environment) voor de Cloud Native Computing Foundation.

HPE zet zich volledig in om Scytale's rentmeesterschap en bijdragen aan SPIFE en SPIRE voort te zetten, en deze projecten zullen een fundamentele rol spelen in de plannen van HPE om een ??dynamisch, open en veilig edge-to-cloud platform te leveren. De deal in context plaatsen - een dynamische, open en veilige edge-to-cloud-toekomst voor ogen hebben.

Tegenwoordig creëert digitale transformatie talloze mogelijkheden in een wereld die hyper-verbonden is en steeds meer wordt verspreid aldus HPE. "De applicaties en gegevens die onze ondernemingen creëren en runnen, leven overal - in het datacenter, de cloud en steeds meer aan de rand. Klanten hebben een naadloze edge-to-cloud-architectuur en -ervaring nodig die ook autonoom, open en veilig is. Legacy en gepatenteerde beveiligingsmodellen hebben echter niet kunnen opschalen en gelijke tred houden in een ecosysteem dat in toenemende mate API-gestuurd, in containers, dynamisch en overspannend van edge-to-cloud is", zo meldt het Amerikaanse tech bedrijf.

Lees meer details hier.