IT Nation Connect komt naar Amsterdam

03-02-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

IT Nation Connect komt naar Amsterdam
(12-05-2020)

De grootste IT-conferentie voor Technology Service Providers (TSPs) van EMEA wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd in Amsterdam. Op 12 tot en met 14 mei wordt het Postillion Hotel and Convention Centre Amsterdam, omgetoverd tot IT Nation Connect: de vierde internationale editie van het tech-walhalla met kennis en tools voor iedere rol binnen de IT-branche om bedrijfsgroei te accelereren.

Op IT Nation Connect komen ruim 350 IT-professionals samen om te netwerken, samenwerkingen op te zetten en te leren hoe zij hun business naar een volgend level kunnen tillen. Met 40 workshops, trainingen en presentaties van top business- en product experts uit verschillende vakgebieden leert IT Nation Connect IT-professionals hoe zij alle facetten binnen de bedrijfsvoering kunnen verbeteren met het oog op groei.

Programma

Hoe ziet de toekomst van IT eruit? Hoe optimaliseer je je strategie voor 2020? Hoe bouw je het ultieme product portfolio en misschien nog wel belangrijker: hoe verkoop je het? Stuk voor stuk vragen waarop IT-professionals antwoord zullen krijgen tijdens IT Nation Connect. Zo bestaat het programma van de IT-conferentie uit workshops rondom strategie en aanbod, productpresentaties van nieuwe technologieën, worden best practices op het gebied van security getoond, maar worden ook tips & tricks gegeven om talent binnen te halen en sales en marketing te boosten.

Voor de keynote wordt thought leader Paul Dippell van Service Leadership ingevlogen. Ondersteund door EMEA benchmark data licht hij de huidige staat van de TSP-industrie uit en deelt hij zijn voorspellingen voor de toekomst. Aansluitend aan het volledige programma, deelt hij zijn belangrijkste leerpunten voor iedere rol binnen IT-bedrijven.

Ten slotte kunnen aanwezigen natuurlijk ook alles leren over ConnectWise’ eigen Enterprise Resource Planning (ERP) platform, hoe dit kan helpen de processen in het bedrijf soepel te laten verlopen en worden de laatste ontwikkelingen en updates getoond.

Kortom: of je nou zelf IT-ondernemer bent of werkt voor een bedrijf in de technologiesector, IT Nation Connect zorgt dat je vol inspiratie, kennis, connecties en plannen de deur uit loopt.

Inschrijven

Inschrijven voor de driedaagse conferentie kan hier

Terug naar nieuws overzicht
Security