Witold Kepinski - 03 februari 2020

Lothar Steegstra nieuwe algemeen directeur Trends ICT Groep

Met ingang van 1 februari 2020 is Lothar Steegstra aangesteld als de nieuwe algemeen directeuraandeelhouder van Trends ICT Groep. 

Lothar Steegstra heeft een brede kennis van en ervaring met algemeen management, strategieontwikkeling en verandertrajecten in de zakelijke markt. Hij was 18 jaar werkzaam in verschillende directiefuncties bij KPN. In 2012 startte hij als algemeen directeur van Yes Telecom en in 2017 als algemeen directeur van Telfort Zakelijk.

Bij beide bedrijven heeft hij een sterke groei in omzet, klantloyaliteit en winstgevendheid gerealiseerd zo meldt Trends ICT Groep.

‘We zijn blij dat Lothar ons met zijn ervaring en kennis komt versterken. Hij weet wat er nodig is om een organisatie succesvol te laten groeien.’ aldus directeur Victor Visser.

Reden voor de aanstelling van Lothar Steegstra is het besluit van Victor en Wouter om zich na 35 jaar bestuur te willen richten op verdere groeikansen. Dit betekent overigens niet dat Victor en Wouter afstand doen van de Trends ICT Groep. Integendeel; de partners zullen als aandeelhouders zeer nauw betrokken blijven bij Trends ICT en haar dochtermaatschappijen aldus het bedrijf.