Witold Kepinski - 29 januari 2020

Adrian McDonald wordt President EMEA van Dell Technologies

Met ingang van 3 februari 2020 wordt Adrian McDonald EMEA-president bij Dell Technologies, wat de omvang van zijn huidige organisatie verdrievoudigt. In deze nieuwe rol zal hij verantwoordelijk zijn voor alle bedrijfstakken inclusief pc's, servers, storage en services in de regio’s Europa, Midden-Oosten en Afrika.

McDonald is een gepassioneerde en zeer ervaren leider met meer dan 30 jaar ervaring in de IT-industrie. Hij heeft diepgaande kennis van het vakgebied, mede omdat hij in meerdere landen heeft gewoond en daar verschillende leiderschapsrollen bekleedde in de belangrijkste hubs zoals Milaan, Zürich, Johannesburg, Stockholm, Kopenhagen, Wenen, Frankfurt en Londen. Daarom is hij de aangewezen persoon om Dell Technologies in EMEA te leiden en om in de boardrooms in heel EMEA te vertellen over hoe je succesvol kunt zijn in het digitale tijdperk door middel van technologische investeringen zo meldt Dell Technologies.

"In een tijd van grote verandering is Dell Technologies ideaal gepositioneerd om waarde toe te voegen aan klanten en partners", zegt Adrian McDonald, President EMEA van Dell Technologies. "We staan op een omslagpunt voor technologische innovatie. Computing zal intelligenter, persoonlijker en toegankelijker zijn vanaf 2020. Het zal daarom een nog grotere impact gaan krijgen op de wereld, omdat het onze manier van leven en werken transformeert. Onze klanten begrijpen dat. Ze willen niet alleen hun organisatie opnieuw vormgeven met de kansen die digital biedt; in veel gevallen gaat het om een gigantische transformatie. Ik kijk ernaar uit om met hen en onze partners samen te werken om dit mogelijk te maken."

Als EMEA-president van Dell Technologies zal McDonald ook zijn rol blijven vervullen als wereldwijde leider voor de Mosaic Employee Resource Group bij Dell Technologies, die culturele inclusie bevordert aldus Dell Technologies.