NetApp ondersteunt Ducati team tijdens MotoGP wereldkampioenschap
28-01-2020 | door: Witold Kepinski

NetApp ondersteunt Ducati team tijdens MotoGP wereldkampioenschap

NetApp, data storage en management speler op het gebied van de hybrid multi-cloud, is dit jaar opnieuw de officiële sponsor van het Ducati-team tijdens het MotoGP-wereldkampioenschap 2020. De samenwerking tussen NetApp en Ducati ondersteunt het team op het gebied van digitale transformatie. 

Ducati, opgericht in 1926, is een fabrikant van sportmotorfietsen die worden gekenmerkt door hun krachtige desmodromische motoren. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van de Volkswagen Group.

Henri Richard, Executive Vice President of Worldwide Field and Customer Operations van NetApp: “De digitale transformatie wordt in elke sector van essentieel belang en de automotive-branche heeft op het gebied van deze trend al veel bereikt. We ondersteunen Ducati en in het bijzonder hun racedivisie graag bij het behalen van meer succes door gebruik te maken van de kracht van data. Onze klanten houden het partnership nauw in de gaten om de innovatie en samenwerking te begrijpen en er gebruik van te maken.”

Het MotoGP-wereldkampioenschap 2020 begint op 8 maart in Losail (Qatar), precies twee jaar na de start van de samenwerking tussen Ducati en NetApp.

Terug naar nieuws overzicht