ADO Den Haag kiest voor ticketingplatform van CM.com
28-01-2020 | door: Redactie

ADO Den Haag kiest voor ticketingplatform van CM.com

ADO Den Haag gaat vanaf komend seizoen gebruik maken van het ticketingplatform van CM.com. De Haagse voetbalclub wil daarmee de klantbeleving voor fans verbeteren.

CM.com gaat zich ontfermen over het hele proces rondom de verkoop van losse wedstrijdtickets en (halve) seizoenkaarten, onder meer met een nieuwe seated ticketing tool. Het doel van ADO Den Haag is om hiermee de volledige klantreis van fans (zowel reguliere als zakelijke bezoekers) te transformeren. De club krijgt meer inzicht in het online aankoopgedrag en kan de beleving voor fans steeds optimaliseren op basis van real-time gegevens. Het contract met CM.com geldt voor vier seizoenen.

Mohammed Hamdi, Algemeen Directeur bij ADO Den Haag: "Wij zien dit als een mooie stap voor de club. Vanaf het begin heeft CM.com goed met ons meegedacht over hoe wij hun ticketingplatform kunnen inzetten binnen ons bestaande aanbod. Dankzij het platform van CM.com blijven we vooroplopen op het gebied van messaging, ticketing en betaalmogelijkheden. En, ook niet onbelangrijk; we kunnen onze fans straks nóg beter verbinden aan onze voetbalclub."

“Het is natuurlijk hartstikke mooi dat een vooruitstrevende club als ADO Den Haag kiest voor ons ticketingplatform”, aldus Jeroen van Glabbeek, CEO bij CM.com. “En dit is nog maar het begin. Onze ticketingtool kan ook naadloos integreren met andere platformen, zoals de marketing automation tool van Sports Alliance. Hierdoor kunnen wij ook andere voetbalclubs de ideale fanbeleving bieden.”

CM.com heeft al uitgebreide ervaring in de sportwereld; andere sportorganisaties zoals de Dutch Grand Prix en het KLM Open golftoernooi maken al gebruik van dit platform voor communicatie, ticketing en betalingen.

Terug naar nieuws overzicht