Redactie - 28 januari 2020

Extreme Networks biedt nieuwe toepassing voor retail netwerken

Extreme Networks biedt nieuwe toepassing voor retail netwerken image

Extreme Networks introduceert Extreme Retail Select. De cloudtechnologiepakketten die deel uitmaken van deze oplossing, zijn ontworpen om de kosten en complexiteit weg te nemen rondom het selecteren, aanschaffen, bouwen, implementeren en beheren van netwerkservices op retaillocaties. Ze omvatten een dedicated retailcloudomgeving en vooraf geselecteerde hardware- en serviceselementen, waarmee retailers in staat zijn alle retaillocaties snel en op afstand uit te rollen en te ondersteunen.

Met een eenvoudige, turnkey oplossing kunnen klanten van Extreme Networks een nieuwe winkelset-up automatiseren, operationele efficiëntie maximaliseren en op grote schaal consistente diensten en ervaringen leveren zo meldt de vendor.

Extreme’s Retail Select-pakketten zijn geoptimaliseerd voor de unieke behoeften van de retailsector en voorzien IT-teams van alle elementen die ze nodig hebben om te zorgen voor naadloze connectiviteit en hetzelfde niveau van klantenservice, gemak en personalisatie, dat online beschikbaar is.

Klanten kunnen kiezen uit zes configuraties, gebaseerd op eisen voor essentiële connectiviteit of voor high-performance, geëvolueerde omgevingen.

Extreme Retail Select-pakketten zijn nu verkrijgbaar via Extreme-resellers.